Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiermie met sugar snaps en champignons recept
Eiermie met sugar snaps en champignons recept

Eiermie met sugar snaps en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de knoflook. Maak de sugarsnaps schoon. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Bereid de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de helft van de olijfolie in een wok en bak het vlees met knoflook op hoog vuur rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en schep de helft van de ketjap erdoor. Verhit de rest van de olijfolie en roerbak de sugarsnaps tot ze helder groen zijn. Voeg de champignons toe en bak ze op hoog vuur 2 minuten mee. Meng de mie met de rest van de ketjap erdoor en roerbak de mie op hoog vuur mee. Voeg het vlees, bosuitjes en zout toe aan de mie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eiermie met sugar snaps en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven