Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. De pellen en snipperen.
  2. Het witte gedeelte van de in dunne ringen snijden en wassen.
  3. Laat uitlekken.
    De schoonmaken en in plakjes snijden.
    De halveren, van zaden ontdoen en in blokjes snijden.
  4. kruiden en balletjes van ca 2 cm doorsnede draaien.
  5. In een wok de olie verhitten.
  6. De gehaktballetjes al omscheppend in ca. 4 minuten rondom bruinbakken.
  7. De , taugé, , en toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten toevoegen en het geheel nog 2 minuten laten meebakken.
    De en blokjes toevoegen en het geheel nog ca. 2 minuten inkoken.
    De saus eventueel binden met .
  8. De saus op smaak brengen met en worchestersaus.
25
25
25

Variaties op Gehaktballetjes in tomatensaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gehaktballetjes in tomatensaus
VariatieAantalGang
Gehaktballetjes in tomatensaus6Vlees
Huiselijke spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus1Pastagerechten
Griekse gehaktballetjes in tomatensaus1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
410 kcal
20%1640 kcal
Vetten
21 g.
31%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktballetjes in tomatensaus