Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Indo-china Mie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schud de mie op met de sesamolie om plakken te voorkomen en om de aparte smaak van de olie. Bak ui, knoflook, chilipepers en djahe in de olie tot ze beginnen te verkleuren. Doe lenteui, kip en varkensvlees erbij en bak 2 minuten. Doe de garnalen erbij. Maak een saus van tamarinde, suiker, oestersaus, sherry, nuoc mam citroenrasp, water en bouillonpoeder en giet deze bij het vleesmengsel. Doe de prei en de mie erbij en schep voorzichtig door tot de mie warm is. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en bestrooi met korianderblad. Serveer de nuoc cham gung er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indo-china mie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven