Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse gebakken mie recept
Japanse gebakken mie recept

Japanse gebakken mie


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de mie volgens voorschrift, giet af, spoel af en laat afkoelen. Wanneer afgekoeld, schep er 2 theelepels sesamolie doorheen. Verhit 1 eetlepel sesamolie en 1 eetlepel plantaardige olie en roerbak het gehakt op matig heet vuur. Wanneer het bruin is neem het dan uit de pan en dek het af om het warm te houden. Verhit de rest van de olie en roerbak ui, knoflook en verse gember totdat de ui zacht is. Voeg kool en paprika toe en laat dit ook bakken totdat het zacht is. Voeg dan de gember, het gehakt, de mie en de saus toe, roer het goed door elkaar, bestrooi met zeewier en dien op. Voor de saus roert u de suiker, de droge sherry, de sake en de sojasaus goed door elkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit japanse gebakken mie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven