Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse koude mie recept
Japanse koude mie recept

Japanse koude mie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens voorschrif, giet af, spoel af en laat afkoelen. Roer er 2 theelepels sesamolie door. Verhit de sherry, de sojasaus, de bouillon en de suiker in een pannetje en blijf roeren totdat de suiker opgelost is. Laat de dipsaus afkoelen. Verdeel de dipsaus, het uiengroen en de wasabi over de bordjes. Verdeel de mie over bordjes en leg er de norireepjes overheen. Voeg uien en wasabi naar smaak toe aan de dipsaus en haal de mie voor het eten dor de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit japanse koude mie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven