Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse mie in bouillon recept
Japanse mie in bouillon recept

Japanse mie in bouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens voorschrift, giet af, spoel af en koel af. Doe er daarna 2 theelepels sesamolie door. Vermeng de bouillon met 2 eetlepels soja, de helft van de suiker en de helft van de sherry in een grote pan en breng dit aan de kook. Houd warm. Verhit de olie en bak hierin de prei en de kip, totdat de kip net gaar is . Roer de rest van de saus, de sherry en de suiker erdoor en breng dit aan de kook. Verdeel de mie over borden, leg daarop het kipmengsel en schenk er de bouillon overheen. Bestrooi dit met een snufje 7-kruidenmix, of als u dit niet heeft een snufje chinese 5-kruidenpoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit japanse mie in bouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven