Kalkoen met  mie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in dikke plakken.
  2. Pel de en pers ze uit.
  3. Pel de en snijd hem in dunne plakjes.
  4. Verdeel de in roosjes.
  5. Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in reepjes.
  6. Snijd de in dunne plakjes.
  7. Maak de schoon en snijd ze in stukjes.
  8. Snijd de in ringetjes.
  9. Doe de kalkoenplakken met knoflook en 2 eetlepels ketjap en 2 eetlepels in een grote kom.
  10. Zet het mengsel afgedekt 3 uur in de ijskast.
  11. Doe de in een grote kom en schenk er zoveel kokend water op dat het onder water staat.
  12. Laat de 5 minuten staan en vervolgens uitlekken.
  13. Verhit de helft van de in een wok.
  14. Voeg de kalkoenrepen met aanhangend vocht toe en bak het gaar en bruin.
  15. Neem het vlees uit de pan.
  16. Voeg de resterende toe aan het achter gebleven bakvet en roerbak de zacht.
  17. Voeg de , en toe en roerbak het tot de groenten beetgaar zijn.
  18. Voeg de kalkoen toe aan de groenten met de rast van de sauzen en bouillon.
  19. Roerbak het geheel tot de saus kookt.
  20. Neem de wok van het vuur en voeg de met , taugé en toe.
  21. Warm het gerecht even goed door.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon van tablet
  • kippenbouillon van tablet kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon van tablet
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon van tablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon van tablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie en kippenbouillon van tablet kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
641 kcal
32%2564 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
81 g.
31%324 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoen met  mie