Allergie informatie: Mie Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mie
- 250 gram hamblokjes
- 150 gram wortel, in plakjes
- 150 gram bleekselderij, in plakjes
- 1 stuks prei, in stukjes van 1 cm
- 6 stuks geweekte shii-take, weekwater bewaren
- 1 stuks rode peper, in ringetjes
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 3 eetlepels droge sherry
- 1 eetlepel Thaise vissaus
- 2 theelepels sesamolie
- 1/2 eetlepel ketjap
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel trassi
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Mie goreng
- Allergieen informatie