Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mie goreng ( streetfood uit Indonesie ) met eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spitskool in grove reepjes snijden,
De knoflook en de sjalotten in kleine grove stukken snijden,
De prei in ringetjes snijden.
De sjalotten en knoflook in de olie bakken, totdat het lekker begint te ruiken. De prei toevoegen en even meebakken. Dan het eimengsel er door roeren en een aantal minuten meebakken. Het mogen kleine stukjes zijn zo dat het zichtbaar is dat het om een ei gaat. Dan de spitskool er bij en ook meebakken. Alles op smaak maken met zout en masako. Vervolgens de mie er door scheppen. Dan de ketjap manis ( flinke scheut) erdoor met de sesamolie.

Serveersuggesties

Dit gerecht wordt in Indonesie aan de kant van de weg gemaakt. Inplaats van ketjap manis kan ook asin ketjap worden gebruikt.

Allergenen Informatie

Voor dit mie goreng ( streetfood uit indonesie ) met eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven