Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mihoen met varkenspoulet, prei en witte kool recept
Mihoen met varkenspoulet, prei en witte kool recept

Mihoen met varkenspoulet, prei en witte kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een flinke pan water aan de kook brengen. Als het kookt, het gas uitdoen en de mihoen in het kokende water leggen. Precies 3 minuten laten staan, dan voorzichtig overdoen in een vergiet. Afspoelen met koud water en uit laten lekken. Groenten snijden, wassen en uit laten lekken. In hete olie het vlees bakken en de uitgelekte groenten toevoegen. Daarna trassi, scheutje ketjap, peper, zout en djahe erbij. Zachtjes laten stoven tot de groenten bijna gaar zijn. Mihoen en garnalen erbij en warm laten worden. Citroensap erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mihoen met varkenspoulet, prei en witte kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven