Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Noedels met kipfilet en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens de aanwijzingen. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin. Schud de pijnboompitten op een bord
Verhit de olie in een wok en bak hierin de kipstukjes al omscheppend in een paar minuten gaar , voeg de spinazie en de champignons toe en roerbak ca 4 minuten mee, giet evt. het vocht af.
Giet de mie af en laat goed uitlekken. Bak de mie 1 minuut mee.
Breng op smaak met de sojasaus en rijstwijn.
Strooi de bosui en de pijnboompitten over de noedels, druppel de sesamolie erover en verdeel in 4 diepe borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit noedels met kipfilet en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven