Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Roergebakken mie met shii-take en ketjapreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 1,5 eetlepel olie in de wok en bak de vleesreepjes al omscheppend op een hoog vuur bruin. Neem ze uit de pan en voeg de peper en zout naar smaak en ketjap erdoor
Verhit de rest van de olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 5 minuten.
Voeg de paprika toe en bak hem 5 minuten mee. Bak de shiitake 3 minuten op hoog vuur mee.
Bereid intussen de roerbakmie volgens aanwijzing verpakking.
Schep de mie, de mais en het vlees door de groenten en warm alles goed door.
Breng de mie op smaak met peper, zout en sambal. Bestrooi met de koriander en serveer direct.

Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken mie met shii-take en ketjapreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven