Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shoarma bami recept
Shoarma bami recept

Shoarma bami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een grote bakpan en bak het shoarma-vlees met bakboter tot het gaar is, hoeft niet bruin gebakken te worden. Doe nu de bami bij het vlees. Roer het geheel goed door, zodat het vlees en de jus goed verdeeld is door de bami. Dek de bakpan af met een deksel en zet hem op een zacht vuurtje, totdat de bami warm genoeg is om te eten!

Serveersuggesties

Je kunt voor ieder persoon een gebakken ei bovenop de bami doen, op ieder zijn bord.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit shoarma bami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven