Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Orecchiette met walnoten recept
Orecchiette met walnoten recept

Orecchiette met walnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng ruim water met zout voor de pasta aan de kook.
Doe de helft van de walnoten in een meng kom van een foodrocessor.
Pel de tenen knoflook en voeg die bij de walnoten.
Hak ze samen fijn.
Voeg de mascarpone en 3 eetlepels kaas toe en meng nog even kort.
Breng op smaak met vers gemalen peper.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Hak de rest van de walnoten grof. knip de bieslook fijn.
Giet de pasta af en meng direct de notensaus.
verwarm kort door en bestrooi voor het serveren met bieslook en de rest van de kaas.
geef er eventueel extra kas bij en zet de pepermolen op tafel.

Serveersuggesties

Een simpel gerecht die lekker smaakt bij een frisse rucolasalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit orecchiette met walnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven