Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-andijvie schotel recept
Aardappel-andijvie schotel recept

Aardappel-andijvie schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelschijfjes nog 5 minuten met wat zout en giet af.
Laat de andijvie slinken en giet het overtollige vocht goed af.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Fruit de ui en de knoflook in de hete olie. Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak rul.
Voeg de laatste 5 minuten de champignons toe. Doe de andijvie en de kookroom erbij en breng eventueel nog op smaak met zout en peper.
Leg een laagje aardappelschijfjes in een ingevette ovenschaal, hierop het gehakt-andijvie mengsel en daarna afdekken met nog een laag aardappelschijfjes en de geraspte kaas.
Doe het geheel 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-andijvie schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven