Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel gevuld met gehakt recept
Aardappel gevuld met gehakt recept

Aardappel gevuld met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Maak de prei en worteltjes schoon en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de ham fijn. Vermeng het gehakt met de prei, wortel, ham, ma´s, verser roomkaas, mosterd, franse tuinkruiden, zout en peper. Boen de aardappelen onder koud stromend water goed schoon. Snijd er overlangs een kapje af en hol de aardappelen met een lepeltje tot op 2 cm van de wand uit. Prik gaatjes aan de binnen- en buitenkant van de aardappelen. Vul ze hoog op met het gehaktmengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Verwarm de oven voor op 225║C. Zet de schaal in de oven en bak de gevulde aardappelen in ca. 25 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel gevuld met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven