Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-prei-worstschotel uit de oven recept
Aardappel-prei-worstschotel uit de oven recept

Aardappel-prei-worstschotel uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels koken en puree van maken en op smaak brengen met peper zout en wat melk en boter. Prei schoonmaken en in stukjes snijden en ook met wat zout koken. Goed uit laten lekken. Daarna snijd je de unoxworst vast in plakken. Als de aardappels en prei koken, de eerste laag puree in de ovenschotel verdelen. Dan een laag prei en dan weer een laag puree. En dan de plakken worst netjes verdelen tot de aardappelpuree geheel bedekt is. Daarna de geraspe kaas erover strooien en de paneermeel erover en mengen door de kaas (niet teveel paneermeel). En dan een stuk of 6 klonten boter verdelen over de schaal. Oven voorverwarmen op 180 graden C. Dan moet de ovenschaal 45 a 50 minuten in de oven. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel-prei-worstschotel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven