Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine-courgetteschotel met gehakt recept
Aubergine-courgetteschotel met gehakt recept

Aubergine-courgetteschotel met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het gehakt aan met paprikapoeder, zout en peper, kneed goed en maak er kleine balletjes van.
Verhit olijfolie in een koekenpan en bak hierin de aardappelschijfjes goudbruin en breng op smaak met zout. pel de uien en snijd deze in dunne partjes.
Snij de aubergine en de courgette in blokjes. Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en snij deze in blokjes.
Meng in een kom de uien, aubergine, courgette en de paprika samen met een scheutje olijfolie.
Schep de aardappelschijfjes in een ovenschaal, deo het groentemengsel erop en leg dan de balletjes erbovenop.
Besprenkel met wat olijfolie en bak het geheel in een voorverwarmde oven op 200 graden in ca. 30 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine-courgetteschotel met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven