Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine-gehaktschotel recept
Aubergine-gehaktschotel recept

Aubergine-gehaktschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de aubergine in kleine blokjes. Vet een grote ovenschaal in. Verhit de olie in een grote braadpan en bak de aubergineblokjes al roerend op hoog vuur lichtbruin. Schep het gehakt, 2 theelepels zout en korianderpoeder erdoor en bak het gehakt rul en bruin. Schenk de tomatenblokjes er door. Laat het geheel op hoog vuur 5 minuten al roerend inkoken. Breng het gerecht op smaak met zout. Verdeel de helft van de aardappelpuree over de ovenschaal. Schep het aubergine-gehaktmengsel erop en daarop de andere helft van de aardappelpuree. Strooi de kaas over de puree. Laat het gerecht in het midden van de oven in 1 5 minuten heet worden met een goudbruin korstje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine-gehaktschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aubergine-gehaktschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Heerlijk recept, ik heb alleen een kleine aanpassing gemaakt door echte tomaten te gebruiken en in plaats van 2 aubergines, 1 aubergine te gebruiken en dan champignons en paprika toe te voegen. Het wa... Lees reactie
    Liesbeth gaf dit recept op 11 juli 2013 4 uit 5 sterren
  • Super lekker en snel klaar.
    Dimitri gaf dit recept op 12 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven