Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine ovenschotel recept
Aubergine ovenschotel recept

Aubergine ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200c. Maak het gehakt aan met zout en peper, chilipoeder en de helft van de oregano en peterselie. Kneed goed door en maak er kleine ballen van. Bak de aardappelschijfjes in hete olie goudbruin. Snijd de uien in partjes, de aubergine in stukken en de tomaten in vieren. Meng de rest van de kruiden met de groenten en schep alles met de aardappelschijfjes in een lage ovenschaal. Leg de gehaktballen er bovenop. Strooi er zout en peper over en schenk het restje olie uit de pan erover. Bak de schotel in 30 minuten goudbruin en gaar in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aubergine ovenschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb er zeer van genoten! TOP! Het enige wat ik er anders aan heb gedaan, is dat ik de aardappelschijfjes even op een hoog vuur met olijfolie heb gegaard/bruin gemaakt. Dat proef je ook echt terug i... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 27 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven