Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkoolschotel met gember recept
Bloemkoolschotel met gember recept

Bloemkoolschotel met gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, snij ze in stukken en kook ze bijna gaar (niet helemaal gaar laten koken!).
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
Verhit boter of olie in een hapjespan.
Bak de uien tot ze glazig zijn en roer de kerrie en gember er doorheen.
Vet een magnetronbestendige ovenschaal in met boter.
Meng hierin de aardappels, bloemkool, uien en gember door elkaar.
Klop de eieren los met de room en peper en zout.
Schenk het mengsel over de ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.
Zet de schotel 20 - 25 minuten in de combi-magnetron, 180 graden en 260 watt.

Suggestie±
Voor een sterkere gembersmaak kun je een deel van de room vervangen door gembersiroop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolschotel met gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven