Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Braadworstschotel uit de oven recept
Braadworstschotel uit de oven recept

Braadworstschotel uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. en ovenschaal invetten. Aardappels schoonboenen en in partjes snijden. Aardappels in ovenschaal doen en mengen met rozemarijn, paprikapoeder en 3 eetlepels olie. Aardappels midden in de oven plaatsen en in 35 min. garen en af en toe omscheppen. Braadworst in de lengte door snijden. De braadworst na 15 min. door de aardappels scheppen en meebakken. Lekker met sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit braadworstschotel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven