Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Canelones a La Rossini recept
Canelones a La Rossini recept

Canelones a La Rossini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien, snijd ze in blokjes en fruit ze. Kook de spinazie en snijd deze fijn. Meng vervolgens de spinazie met de ricotta, parmezaanse kaas, de gefruite uien, walnoten en de zout, peper en nootmuskaat. Leg in elke pannenkoek wat van dit mengsel en rol ze op. Leg ze daarna naast elkaar in een ovenschaal die even ingevet is met boter. Giet hierna de tomatensaus over de pannekoeken. Doe vervolgens hetzelfde met de Béchamelsaus. Bestrooi dit vervolgens met geraspte Parmezaanse kaas en zet dit vervolgens 20 minuten in de oven.

Serveersuggesties

Omdat ik zelf niet zo'n liefhebber van kaas ben, maken wij dit gerecht vaak zonder kaas. Wat ook prima smaakt.

Allergenen Informatie

Voor dit canelones a la rossini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven