Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Casarolle-de Ludovicus recept
Casarolle-de Ludovicus recept

Casarolle-de Ludovicus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de witte bonen en kook ze gaar of neem ze kant en klaar (glazen pot). Braad de eendebouten totdat ze gaar zijn. Braad de worstjes totdat ze gaar zijn. Stop de witte bone,n de eenden- of kippenbouten samen met de worstjes in een grote aardewerk ovenschotel. Zorg dat het geheel een beetje smeu´g is. Dit kun je bereiken door wat braadvocht van de eend en worst in de pan te doen. De eendebouten en de worstjes moeten onder de bonen komen te liggen. Het geheel afdekken met de reepjes spekvet en 30 minuten in een matig verwarmde oven. De laatste 8 minuten de oven in de grillstand zetten voor een krokant korstje.

Serveersuggesties

Smaakt goed bij een volle rode wijn, maar ook erg lekker bij stoer bier. Donker bier uit Belgie of Engeland.

Allergenen Informatie

Voor dit casarolle-de ludovicus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven