Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cottage Pie recept
Cottage Pie recept

Cottage Pie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels schillen en koken.
Wortels/doperwten beetgaar koken.

Verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden.
Uitje snipperen en in een beetje olie opbakken met het rundergehakt.
Jus klaarmaken. (Bereidingswijze verschilt per product dus kijk daarvoor op het pakje of doe het zoals je het normaal doet).

Aardappels na het koken pureren met ongeveer 25 gram boter. Eventueel naar smaak een beetje peper en zout toevoegen.

Pak een ovenschaal, groot genoeg voor 4 personen en doe daar de wortels/doperwten, het gehakt en de j'us in. Roer het even door zodat het gelijkmatig verdeelt is.
Doe daar bovenop voorzichtig de aardappelpuree. Zorg ook dat dit enigzins gelijkmatig verdeeld is en het gehakt ed goed bedekt en voor ongeveer 15 minuten in de oven zetten tot de bovenkant een beetje bruin ziet.

Allergenen Informatie

Voor dit cottage pie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven