Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgettetaart met geitenkaas recept
Courgettetaart met geitenkaas recept

Courgettetaart met geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de salami in dunne reepjes. Pel de uien en snijd ze in dunne ringetjes. Snijd de courgette in dunne plakjes. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de salami langzaam knapperig. Schep de salamireepjes op keukenpapier en laat ze uitlekken. Bak de ui en courgette in het achter gebleven bakvet al roerend 5 minuten. Klop de eieren los met de kruiden, 50 gram geitenkaas en zout. Verdeel het courgettemengsel over een ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Bestrooi het gerecht met salami en de rest van de kaas. Bak de taart in het midden van de oven in 30 minuten bruin en gaar. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Snijd de taart in 4 punten en garneer met een flinke dot veldsla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit courgettetaart met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven