Allergie informatie: Curry worstschotel doppertjes-worteleltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram verse worst
- 6 eetlepels curry
- 2 theelepes kerriepoeder
- 2 eetlepels bakolie
- 400 gram doperwten met wortels
- 600 gram gebakken aardappels
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Alu mattar sukha (droge curry met aardappelen en erwtjes)
Met aardappels, doperwten en garam masala uit India
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - jaccor - Beef curry
Met biefstuk, currypoeder en kerriepoeder uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Vlees - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Curry worstschotel doppertjes-worteleltjes
- Allergieen informatie