Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gele curry recept
Gele curry recept

Gele curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de curry paste in een bakje en voeg het volgende toe: fijngesneden sereh, geraspte gember, tomatenpuree, fijngesneden pepertje, geperste knoflook en kikoman. Alles egaal mixen met staafmixer Kip marineren met bovengenoemde marinade en een half uur in laten trekken. Ui lichtjes fruiten(niet bruin) en weer uit de pan halen. Kip in de wok dichtschroeien. Kokosmelk en ui toevoegen en een half uurtje in laten koken. Cherrytomaatjes, gesneden door de helft, toevoegen en 5 minuten laten koken.

Serveersuggesties

Lekker met rijst, koriander, naanbrood en verse (Thaise) spinazie in de wok met zwarte bonensaus, rode ui en knoflook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gele curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven