Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eenvoudige jachtschotel recept
Eenvoudige jachtschotel recept

Eenvoudige jachtschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tomaten in stukjes snijden. Vlees in reepjes snijden en met bloem bestrooien. Vlees aanbraden in de boter. Toevoegen soep, sherry, water en zilveruitjes. In ca. 1 uur met gesloten deksel op een laag vuur sudderen (in oven op 100 graden C. kan ook) Af en toe roeren. Na 1 uur tomaten toevoegen en dan de saus laten indikken in ongeveer een 1/2 uur. Opdienen in een mooie schaal.

Allergenen Informatie

Voor dit eenvoudige jachtschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven