Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Empanada recept
Empanada recept

Empanada


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Bladerdeeg 10 minuten laten ontdooien. Kipfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en kerriepoeder. Champignons in plakjes snijden. Ui snipperen. Ei splitsen (eiwit wordt niet gebruikt). Kip bakken en na 1 minuut de ui en champignons toevoegen. Daarna de gezeefde tomaten en ananasstukjes toevoegen en 10 minuten laten pruttelen. Intussen bladerdeeg op bakplaat uitspreiden en aan elkaar plakken met water. Op het bladerdeeg de rauwe ham uitspreiden en daarop de vulling leggen. De bladerdeeg dichtvouwen en eventueel extra plakjes gebruiken om een dichte envelop te krijgen. Bestrijken met eidooier. In de oven doen en 25 minuten bakken.

Allergenen Informatie

Voor dit empanada recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven