Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde venkel recept
Gegratineerde venkel recept

Gegratineerde venkel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het groen en de buitenste rokken van de knol.
Doe die rokken weg, ze zijn te hard.
Hak het groen grof.
Snijd de venkel in de lengte door en snijd iedere helft in
in vieren.
Snijd de voet niet van de knol zodat de delen niet uit elkaar kunnen vallen!
Kook de venkel 15 minuten in gezouten water tot hij zacht is, giet af en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 180C.
Leg de venkel in een ingevette ovenschaal.
Roer de knoflook en ras el hanout door de olie en sprenkel dit over de venkel.
Strooi het venkelgroen en de Parmezaanse kaas over het gerecht en zet het in de oven tot de venkel goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde venkel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven