Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood in paksoi recept
Gehaktbrood in paksoi recept

Gehaktbrood in paksoi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snipper de ui fijn. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de groene bladeren van de paksoi en blancheer ze 1 minuut in kokend water. Spoel het in de vergiet onder stromend koud water af en laat ze goed uitlekken. Vet een cakevorm in met boter en bekleed de vorm rondom met de paksoi. Verhit de olie in een wok en fruit de ui zachtjes bruin. Meng het gehakt in een kom met het uimengsel, ei, kokos en 2 theelepels zout goed door elkaar. Schep de bosuitjes en paprika erdoor en meng het nog eens goed. Leg het gehakt op de paksoi en druk het goed aan. Bak het gehaktbrood in het midden van de oven in 40 minuten bruin en gaar. Laat het brood nog 15 minuten in de oven staan.

Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood in paksoi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven