Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met huttenkase recept
Gevulde paprika met huttenkase recept

Gevulde paprika met huttenkase


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 175 graden C. Halveer de paprika's door de steel. Laat de steel zitten en verwijder de zaadlijsten met zaden. Leg de paprikahelften strak tegen elkaar in een ovenschaal waar ze net inpassen. Snijd het peterseliegroen zeer fijn. Bereiden: Smelt de boter in een steelpan, voeg de bloem erbij en roer het glad. Laat het mengsel 1 minuut pruttelen. Voeg er ongeveer 1/3 van de melk bij en blijf roeren, zodat de melk door de bloem wordt opgenomen. Voeg er al roerend weer een deel melk bij, roer de saus glad en breng het aan de kook. Voeg de rest van de melk toe en kook de saus zachtjes 5 min. door. Breng de saus op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Meng de huttenkase met de geraspte kaas en vul hiermee de paprikahelften. Schenk ze daarna vol met de saus en schenk de rest van saus er omheen. Zet de schaal middenin de oven en laat de paprika`s in 30 minuten gaar worden, zodat de saus mooi goudbruin kleurt. Bestrooi de schotel met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met huttenkase recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven