Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika's recept
Gevulde paprika's recept

Gevulde paprika's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de paprika's en snijd ze van onder naar boven doormidden met het steeltje er nog aan. Prik met een mesje gaatjes in de schil. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Was de courgette, snijd hem over de lengte door de helft en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd vervolgens in blokjes. Bak het gehakt in een koekepan rul en bruin voeg de ui en 2 teentjes uitgeperste knoflook toe en bak glazig. Doe de courgette erbij en een half blik tomatenblokjes. Roer de rijst erdoor en breng op smaak met zout en chilipeper. Vet een ovenschaal in en doe hierin de rest van de tomatenblokjes, 1 teen uitgeperste knoflook en zout en peper naar smaak. Leg de paprika's met de opening naar boven in de ovenschaal. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en bestrooi met geraspte kaas. Bak de paprika's in een voorverwarmde oven op 200 graden Celcius in 25 minuten gaar.

Serveersuggesties

Serveer met een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven