Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachis Parmentier recept
Hachis Parmentier recept

Hachis Parmentier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, kook ze gaar, giet ze af en laat ze in een matige oven even opdrogen. Pureer de aardappelen met melk en boter en breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat. Snijd de vleesresten in kleine blokjes en stoof ze aan in boter, samen met de gesnipperde ui, gehakte augurk en gehakte kappertjes. Kruid goed met peper en zout en werk af met bouillon of restje braadjus. Stoof zachtjes tot een bijna homegene massa. Beboter een ovenschotel. Leg er een laagje puree in, bedek met de hachis en werk af met de rest van de puree. Bestrooi de puree met paneermeel en verdeel er klontjes harde boter over. Schuif in een voorverwarmde oven en bak tot de bovenkant goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachis parmentier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven