Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige broodschotel met courgette recept
Hartige broodschotel met courgette recept

Hartige broodschotel met courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de sneden brood bruin (dit kan bijvoorbeeld in de oven op 180 graden.
Snij de geroosterde boterhammen in stukjes.
Snij de ui, knoflook en courgette in stukjes.
Halveer de champignons (evt. grote exemplaren in vieren).
Vet een ovenschaal in.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng brood, zout en peper met het de eieren, melk en creme fraiche.
Bak de ui en knoflook. Voeg de courgette en champignons toe.
Schep het groentemengsel in de ovenschaal en meng het brood-eimengsel erdoor. Snij de komijnekaas in blokjes en meng door de schotel.
Bak de schotel in 30 - 40 minuten gaar en door en door warm.

Allergenen Informatie

Voor dit hartige broodschotel met courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hartige broodschotel met courgette heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik vind het lekker en een hele goede oplossing om met oud brood nog andere lekkernijen te maken dan wentelteefjes!
    Rood Pepertje gaf dit recept op 1 oktober 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven