Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met stoofvlees recept
Hartige taart met stoofvlees recept

Hartige taart met stoofvlees


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukken en braad het aan in de boter. Bak al omscheppend de fijngehakte uien mee. Voeg laurierblad, kruidnagel, kaneel, azijn en vleesbouillon toe. Laat alles in een gesloten pan in 3 uur gaar stoven. Bind de saus met een papje van de bloem en een beetje water en breng de saus op smaak met zout en peper. Schep de zilveruitjes door het stoofvlees. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg ondertussen de ontdooide bladerdeegplakjes op elkaar en rol ze uit tot een lap. Schep het stoofvlees in een ingevette ovenschaal. Dek de schaal af met een lap deeg en prik met een vork hier en daar aatjes in het oppervlak. Snijd het overhangende deeg weg, snijd er figuurtjes uit en versier het deeg ermee. Bestrijk het deeg met de losgeklopte eierdooier. Bak de pie ongeveer 20 minuten in de oven tot het deeg mooi bruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven