Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfsttaart met kastanjechampignons en kalkoen recept
Herfsttaart met kastanjechampignons en kalkoen recept

Herfsttaart met kastanjechampignons en kalkoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Warm de oven voor op 200 graden C. Laat de deegplakjes ontdooien. Snijd de kalkoen in dobbelsteentjes, de ui in halve ringen, de champignons in vieren en de tomaat in dunne plakjes. Snipper de knoflook ragfijn. Kluts de eieren met de room los. Vet een quichevorm in en bekleed deze met de deegplakjes. Bak de kalkoenfilet rondom aan en verdeel ze in de vorm. Strooi er wat cajunkruiden over. Fruit nu de uien met de knoflook lichtbruin. Doe deze ook in de vorm. Leg vervolgens de plakjes tomaat erop en strooi nogmaals wat cajunkruiden over het geheel. Bak de champignons in de rest van de olie aan en doe ze in de vorm. Tot slot giet je het eimengsel eroverheen. Bak de taart in ongeveer 40 minuten lichtbruin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit herfsttaart met kastanjechampignons en kalkoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven