Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hollandse restjespizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 a 250 graden C. Vet een lage ovenschaal bijvoorbeeld een pie-vorm, in met wat olie. De schaal moet wel op tafel kunnen. Bestrooi de bodem met paneermeel. Je kunt kiezen of je één laag puree doet of 2 lagen. Kies je voor één laag, dan de puree op de bodem uitsmeren en hierop de restjes die je wilt gebruikjen erover. Bestrooi met peper, zout, geraspte kaas en kruiden naar smaak. Giet er olijfolie over. Ga je voor 2 lagen, dan de helft van de puree op de bodem uitsmeren, de helft van de restjes erover. Bestrooi met peper en zout en kruiden. Dan de rest van de puree erop en de rest van het vlees en/of groenten. Bestrooi met zout, peper, geraspte kaas en kruiden naar smaak. Een flinke scheut olijfolie erover en in de oven schuiven voor ongeveer 30 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hollandse restjespizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven