Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische gehaktbrood recept
Indische gehaktbrood recept

Indische gehaktbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


De nasikruiden 10 minuten in ca. deciliter heet water weken. De ham fijn snijden. In een kom het gehakt met kruiden, ham, eieren, paneermeel, ketjap en sambal door elkaar kneden. Het gehakt overdoen in een kleine cakevorm en de vorm minstens 1 uur in de koelkast zetten. De oven voorverwarmen op 200 graden C. of gasstand 4. De cake ca. 30 minuten bakken. Daarna uit de vorm halen om in plakken snijden. Verrukkelijk met pindasaus, rijst en gestoofde witte kool.

Allergenen Informatie

Voor dit indische gehaktbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven