Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse groenteschotel recept
Italiaanse groenteschotel recept

Italiaanse groenteschotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de aubergine in stukjes. Klop de eieren los. Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius Verhit in een wok of braadpan een scheut olie. Roerbak hierin de stukjes aubergine gedurende ca. 2 minuten. Voeg de roerbakgroenten in gedeeltes toe en roerbak gedurende 2 minuten. Voeg de aardappelblokjes in gedeelten toe en roerbak 4 minuten. Voeg al roerende de zaden en pitten toe. Voeg de pastasaus toe en roer door. Voeg al omscheppend de losgeklopte eieren toe. Doe het groentenmengsel in de ovenschaal. Verkruimel de geitenkaas regelmatig over de ovenschaal. Verwarm de ovenschaal gedurende 30 minuten in de oven.

Serveersuggesties

Vervang de geitenkaas door zachte roomkaas. Vervang de noten en zaden door pijnboompitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse groenteschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven