Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse ovenschotel recept
Italiaanse ovenschotel recept

Italiaanse ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd deze in plakjes, zet ze met ruim water op, maak hier puree van. Bak het gehakt rul en voeg de in reepjes gesneden prei toe.
Even aanbraden en de in blokjes gesneden paprika toevoegen.
Als alles redelijk gaar is de italiaanse kruiden erdoor roeren.
Neem een bakblik of ovenschaal, het gehaktmengsel onderin doen
hierop de puree en voor 15 minuten op 180 graden in de oven.

Serveersuggesties

Kan ook eerder gemaakt worden en bijvoorbeeld de volgende dag in de oven, doe dit dan wel 25 minuten. Makkelijk op een drukke dag!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven