Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jachtschotel recept
Jachtschotel recept

Jachtschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 230 graden C. Maak de uien schoon en snijd ze klein. Smelt de 50 gram boter in de juspan en bak de uien lichtbruin. Snijd het vlees klein. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in blokjes. Voeg het vlees, vocht, kruiden en appel toe aan de uien. Stoof het gerecht 1/2 uur zachtjes op laag vuur en voeg dan de kruiden toe. Vet een vuurvaste schaal in met boter. Kook intussen de aardappelen gaar en maak er aardappelpuree van. Schep het vleesmengsel en de aardappelpuree laag om laag in de schaal en eindig met de puree. Strijk de bovenkant glad. Bedek het gerecht met een dun laagje paneermeel en kleine stukjes boter. Plaats de schaal in de hete oven en laat er in 15 minuten een bruin korstje op komen. Serveer de jachtschotel met rode kool en appelmoes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit jachtschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven