Jachtschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Vuurvaste schaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 230 graden C.
  2. Maak de schoon en snijd ze klein.
  3. Smelt de 50 gram in de juspan en bak de lichtbruin.
  4. Snijd het vlees klein.
  5. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in blokjes.
  6. Voeg het vlees, vocht, kruiden en appel toe aan de .
  7. Stoof het gerecht 1/2 uur zachtjes op laag vuur en voeg dan de kruiden toe.
  8. Vet een vuurvaste schaal in met .
  9. Kook intussen de gaar en maak er aardappelpuree van.
  10. Schep het vleesmengsel en de aardappelpuree laag om laag in de schaal en eindig met de puree.
  11. Strijk de bovenkant glad.
  12. Bedek het gerecht met een dun laagje en kleine stukjes .
  13. Plaats de schaal in de hete oven en laat er in 15 minuten een bruin korstje op komen.
  14. Serveer de jachtschotel met rode kool en appelmoes.
25
25
25

Variaties op Jachtschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Jachtschotel
VariatieAantalGang
Jachtschotel9Ovenschotels
Hollandse jachtschotel1Vlees
Snelle jachtschotel1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en paneermeel
  • boter, bouillon, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
224 kcal
11%896 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Jachtschotel