Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jachtschotel voor 10 personen recept
Jachtschotel voor 10 personen recept

Jachtschotel voor 10 personen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien en de knoflook. Dep het vlees eventueel droog en snijd het in stukken. Braad het vlees in hete boter in porties aan. Bak de ui en de knoflook kort mee. Bestrooi met zout en peper. Bestuif het vlees met de bloem en wat paprikapoeder en bak ze kort mee. Roer de tomatenpuree, het bier en 1,5 liter heet water door het vlees. Voeg de laurierblaadjes toe en breng het geheel aan de kook. Smoor het gerecht afgedekt ca. 2 uur in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Roer het geheel 2 keer om tijdens het bakken om, voeg eventueel wat heet water toe. Maak de bieslook schoon en snijd hem fijn. Roer de kruiden door de crème fraiche en breng hem op smaak met zout en peper. Serveer het gerecht met extra crème fraiche.

Allergenen Informatie

Voor dit jachtschotel voor 10 personen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven