Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jagersschotel recept
Jagersschotel recept

Jagersschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en maak er puree van met de melk, het eitje, peper, zout en nootmuskaat. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui fijn en fruit aan in de olijfolie. Voeg het gehakt erbij en bak rul. Neem een ovenschotel (liefst een hoge ronde, dat is gemakkelijker, maar een andere gaat ook). Vet de ovenschaal een beetje in met wat olijfolie. Maak laagjes met het gehakt en de aardappelpuree. Begin met het gehakt en eindig met een laagje puree. Leg op het bovenste laagje puree hier en daar wat boter en strooi het paneermeel erover. Zet ± 25 minuten in de oven en serveer met warme of koude appelmoes. Smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit jagersschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Jagersschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Is ook lekker met een laagje gestoomde bloemkool met kaassaus tussen het gehakt en de puré.
    Martin gaf dit recept op 7 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven