Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwschotel met broccoli en röstie recept
Kabeljauwschotel met broccoli en röstie recept

Kabeljauwschotel met broccoli en röstie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook de broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water en zout in 5 min. beetgaar, laat ze in een zeef uitlekken. Snijd de kabeljauw in ca. 12 stukken en bestrooi ze met peper en zout. Vet een lage ovenschaal in en leg de kabeljauw en de broccoliroosjes erin. Klop in een kom de slagroom stijf en spatel de mayonaise, het chilipoeder, de Italiaanse kruiden en de helft van de geraspte kaas erdoor. Strijk de helft van dit mengsel over de broccoli en de kabeljauw uit. Schep de rösti door de rest van de saus en verdeel de rösti over de kabeljauw en de broccoli, strooi het restant van de kaas erover en schuif de schotel in de oven. Bak de kabeljauwschotel in 2 5 min. goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwschotel met broccoli en röstie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven