Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwschotel met camembert recept
Kabeljauwschotel met camembert recept

Kabeljauwschotel met camembert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de kabeljauw en dep droog met keukenpapier. Bestrooi met wat zeezout en verse peper. Vet een ovenschaal in en leg daarin de kabeljauw te rusten.
Intussen snijd je de prei in ringetjes (dun), de paprika in reepjes en de tomaten in plakjes en de winterwortel in dunne plakjes.

Leg de prei en de wortel op de vis, verdeel er een paar klontjes boter over en wat zout en peper daarna de paprika en tomaat en ook daaroverheen een laagje zout en peper.

Snijd de camembert in plakken en drapeer deze over de schotel. Zet de schotel in een oven van 220 graden celsius gedurende 30 minuten. Pas op dat de bovenkant niet te bruin wordt. Dek anders na 20 minuten af met een deksel of aluminiumfolie.

Serveersuggesties

Niet iedereen is gek op warme wortel, je kunt het er ook uit laten. lekker met een salade erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwschotel met camembert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven