Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsschotel met witte wijn recept
Kalfsschotel met witte wijn recept

Kalfsschotel met witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien en knoflook. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi de kalfslapjes met zout en wentel ze door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees rondom bruin. Leg de kalfslapjes in een ovenschaal. Fruit de ui, knoflook, sinaasappelrasp en salie in het achter gebleven bakvet op laag vuur. Blus het geheel af met de witte wijn en vleesfond. Schenk het mengsel over het vlees en laat het gerecht afgedekt in het midden van de oven in 30 minuten gaar stoven. Kruis de tomaatjes in, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout. Plaats de tomaatjes de laatste 15 minuten in de ovenschaal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsschotel met witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven