Witte kool uit  de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 180 graden C.
  2. Snijd de in dunne reepjes en was ze daarna.
  3. Doe het in de pan.
  4. Vervolgens schil je de aardappels en die zet je als eerste op het vuur.
  5. Ze moeten eerst koken en 10 minuten op zetten.
  6. De zet je ook op en die mogen 5 minuten koken.
  7. De snijd je in ringen en die bak je vervolgens samen met het in 1 pan.
  8. Alles klaar.
  9. Dan in de ovenschaal begin je met een laagje , daarna de , met de en de laatste laag weer met wat aardappels.
  10. Over de aardappels leg je wat plakken , en vervolgens zet je het 15 minuten in de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Witte kool uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies
RESET

Kool heeft inderdaad langer opgestaan. Ik heb er wat kerrie aan toegevoegd. Het smaakte goed alleen miste ik saus.
Samantha 21 januari 2016
Ben nu bezig met het recept! Ben benieuwd. Ziet er wel al lekker uit.
Lisa 17 mei 2013
Hallo Betsy, Je kool is echt niet in 15 miuten klaar :-). Dit is óf de voorbereidingstijd óf de tijd in de oven. Voor de rest is-tie zoals je schrijft llllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk... Lees reactie
beamantel 29 januari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
510 kcal
25%2040 kcal
Vetten
47 g.
67%188 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witte kool uit  de oven