Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Keriekip met bloemkool recept
Keriekip met bloemkool recept

Keriekip met bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de kip in stukjes, de ui in ringen en de bloemkool in roosjes, en doe dit in een ovenschaal. Verdeel de kerrie saus erover en denk af met aluminiumfolie, en bak in ongeveer 30 min. gaar in de oven. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, rooster het amandelschaafsel in een koekenpan goudbruin. Bestrooi de ovenschotel voor het serveren met het amandelschaafsel, serveer met de rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit keriekip met bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Keriekip met bloemkool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Let op! Recept klopt NIET. Kip eerst aanbakken en bloemkool even 3 minuten koken alvorens men met het recept bezig gaat. Vond het al iets verwonderlijk dat dit niet in het recept stond en inderdaad. ... Lees reactie
    E-J gaf dit recept op 25 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven